Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați Doi pietoni au fost accidentați pe trotuar, după ce un șofer a pierdut controlul volanului

ro

26 Dec, 2021 12:47 1413 Marime text


Sâmbătă, 25 decembrie 2021, în jurul orei 18.55, poliția a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Siderurgistilor, din municipiul Galați, în urma căruia două persoane au fost rănite. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care au ajuns imediat la fața locului au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Măstăcani, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada mai sus menționată, având direcția de deplasare dinspre strada Brăilei  de la inelul de rocadă către strada Gheorghe Doja, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar în partea dreapta și a surprins și accidentat doi pietoni ce se aflau în mers.

În urma evenimentului rutier, cei doi pietoni, o femeie în vârstă de 66 ani și un bărbat în vârstă de 54 ani, au suferit mai multe leziuni și au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto, care deține permis de conducere valabil, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

Potrivit IPJ Galați, în cauza de față a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii