Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați Amendă record pentru șoferul unei mașini de lux, după ce a aruncat chiștocul de țigară pe geam

ro

19 Nov, 2021 11:52 1651 Marime text

 
  • Lipsa bunului simţ i-a adus unui gălăţean o amendă de 15.000 lei, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați.
 
Jandarmii l-au observat în timp ce arunca mucul de ţigară pe geamul maşinii.

Regula bunului simț a devenit opțională pentru mulți. Nu odată ne este dat să vedem că din autoturismul aflat în fața noastră, în trafic, se aruncă diverse bunuri, de la pahare, sticle, mucuri de țigară, până la mâncare. Protagonistul întâmplării noastre este un gălățean în vârstă de 37 ani, care și-a spus că nu are rost să murdărească scrumiera autoturismului de lux pe care îl conducea și îi este mai la îndemână să îl arunce pe geam, precizează IJJ Galați.


În jurul orei 17:50, un echipaj de ordine publică care executa serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Galaţi a observat că din autoturismul aflat în faţa autospecialei jandarmeriei se aruncă, pe geam, un chiştoc de ţigară.

Oamenii legii i-au atras atenţia conducătorului auto pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, ameninţându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini.

Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux. Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, conducătorul auto a fost sancţionat de jandarmi au amendă în cuantum de 15.000 lei.

Sursa goto: IJJ Galați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii