Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați. Accident în dreptul Cimitirului Sfântul Lazăr. Trei victime. Mașinile sunt complet distruse (galerie foto)

ro

03 Sep, 2020 04:08 2003 Marime text

  • Pompierii militari, de la ISU Galați, au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut loc pe Drumul de centură, lângă cimitirul Sfântul Lazăr.

Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al instituției spune că evenimentul s-a soldat cu trei victime conștiente iar la intervenție s-au deplasat două echipaje SMURD și o autospecială de stingere de la Detașamentul de pompieri Galați, împreuna cu o ambulanță SAJ.

Oficialul ISU Mai spune că victimele erau extrase din autoturisme, cu ajutorul cetățenilor, echipajele medicale constatând ca este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 81 de ani, cu plăgi la membrele inferioare, traumatisme toracice și cranio-faciale în urma accidentului rutier dintre două autoturisme.

Cele doua victime de 22 și 67 de ani care circulau regulamentar in autoturismul marca Skoda, au lovit frontal șoferul care efectua o manevră pe același sens de mers.


Circulația a fost deviată în zona din cauza combustibilului scurs pe carosabil, echipajul de pompieri asigurând masuri p.s.i. până la sosirea angajaților Ecosal.
 
Sursa foto: ISU Galați
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii