Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fusese diagnosticat cu covid 19 Un om s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Județean Constanța! (galerie foto+video)

ro

28 Feb, 2021 08:34 21207 Marime text
  • Un om în vârstă de 80 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Județean Constanța, imagini puteți vedea în secțiunle Galerie foto și Video ale materialului.
Incident trist în această dimineață la Constanța!

Un om s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Județean Constanța! 

Din primele informații, acesta avea 80 de ani.


Poliția face cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul nefericit.

Am fost solicitați să intervenim prin apel 112 în această dimineață la o persoană posibil căzută de la etajul cinci, în fața centrului de dializă. De îndată la fața locului au fost alertate o mașină de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Constanța C2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarat decedat în urma protocolului de resuscitare.,  a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Oficial de la IPJ Constanța

În această dimineață, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Județean Constanța ar fi căzut în gol de la etajul 5.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă., precizează Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Evenimentul s-a petrecut În aceasta dimineață, în jurul orei 6. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani care a cazut de la etajul 5.

Pacientul era internat in secția clinică Chirurgie generala I și suferise o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune gravă.



În plus,  săptămâna trecuta a fost diagnosticat cu covid, motiv pentru care era internat într-un salon izolator destinat pacienților infectați cu SARS CoV-2.  

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Conducerea Spitalului regretă tragicul eveniment. În momentul de față, este în curs o anchetă internă., transmite  purtătorul de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi.




Sursa foto-video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Madalin 28 Feb, 2021 11:39 Asa se intampla din inconștiența si nepăsarea doctorilor din spitalul județean constanța rusine sa va fie sunteti niste criminali cu acte în regulă RUSINE!!!!