Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt de biciclete în municipiul Iași! Doi bărbați au înlăturat sistemele antifurt

ro

15 Aug, 2023 12:32 734 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Duminică, pe 13 august 2023, IPJ Iași informează că doi bărbați ar fi furat două biciclete din municipiul Iași, înlăturând sistemele antifurt, pentru a le vinde.
  • Infractorii ar fi cauzat un prejudiciu de 5.000 de lei celor doi bărbați de la care le-ar fi furat.
 
Potrivit unei informări a Poliției Iași, duminică, la data de 13 august 2023, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au identificat și au condus la cercetări doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă ce a avut loc în municipiu.
 
Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 12, respectiv 13 august 2023, aceștia ar fi sustras prin înlăturarea sistemului antifurt două biciclete ce aparțineau unui tânăr de 28 de ani și unui bărbat de 58 de ani, cu intenția de a le vinde, cauzându-le un prejudiciu de 4.350 de lei.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 13 august 2023, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.
 
La aceeași dată, cei doi bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile față de unul dintre bărbați, iar pentru celălalt a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, adaugă sursa.
 
Prejudiciul a fost recuperat și predat aparținătorilor.

Citește și:

Accident în județul Iași, la ieșirea din Pașcani spre Lespezi. Traficul de pe DJ 208, îngreunat temporar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii