Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțele Navale Române Concursul Național de Creație Literară „Fascinația Mării”, la ediția a VIII-a. Secțiunile și etapizarea concursului

ro

19 Jun, 2021 12:35 4333 Marime text

  • Printr-o creație în proză sau o poezie, artiștii sunt așteptați să transmită imaginea metaforică a „fascinaţiei mării”, până la data de 31 august 2021, informează Forțele Navale Române.
Cercul Militar Constanţa împreună cu Cenaclul Literar „Mihail Sadoveanu” organizează, în perioada 18 iunie – 29 octombrie 2021, ediţia a VIII-a a Concursului Naţional de Creaţie Literară „Fascinaţia Mării”.

Printr-o creație în proză sau o poezie, artiștii sunt așteptați să transmită imaginea metaforică a „fascinaţiei mării”, până la data de 31 august 2021.

Concursul cu tema „Marea şi oamenii” este structurat pe două secțiuni. Prima secţiune este de proză scurtă - câte două schiţe, maximum două pagini fiecare (dintre care una la temă), iar cea de-a doua secţiune este de poezie - două poezii (dintre care una la temă).

Concursul este deschis tuturor creatorilor de gen din cercurile militare, instituţiile militare de învăţământ, unităţile militare şi alte instituţii de cultură din afara Ministerului Apărării Naţionale.

Lucrările vor fi trimise, în format electronic, la adresa de e-mail: cerculmilitarconstanta@navy.ro sau pe CD/DVD la adresa: Cercul Militar Constanţa, str. Fulgerului nr. 99, Cod poștal 900218, Constanţa, cu menţiunea „Pentru concurs Cerc Militar 2021”.

Pentru mai multe informații accesați linkul de mai jos.

https://www.navy.ro/comunicat.php?id=461

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii