Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie suspectată că și-ar fi ucis băiețelul de un an și două luni. Detalii incredibile din anchetă

ro

06 Aug, 2023 13:45 878 Marime text
O femeie a fost reținută de procurori, fiind suspectată că și-ar fi ucis băiețelul de doar un an și două luni. 

Potrivit anchetatorilor, procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă  Tribunalul Caraș-Severin  au fost sesizați în cursul zilei de 06 august 2023, orele 01:00, despre faptul că în data de 05 august 2023, în jurul orelor 19:00, pe raza satului Scăiuş, com. Fârliug, din județul Caraș-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i  în acest mod decesul.

„La data de 06 august 2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de numita L.A. sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, faptă prev. de art. 199 alin. (1) Cod penal rap. la art. 188 alin. (1) Cod penal, luându-se faţă de aceasta măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În aceeași dată     s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de numita L.A., urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă. 
 
Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au precizta procurorii.

Citește și: 

UPDATEAlertă la Mangalia! O minoră, găsită decedată într-un parc în apropierea unui loc de joacă (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii