Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie răpită şi violată în plină zi de pe o stradă din Iași. Implicat, un taximetrist

ro

14 Nov, 2021 13:58 2175 Marime text
  • La data de 11 noiembrie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din mun. Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate.
Un bărbat, de 65 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal a fost reținut de polițiști.  

La data de 11 noiembrie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din municipiul Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate.

Oficial de la IPJ Iași 

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea, acționând cu operativitate, au identificat și reținut un bărbat, de 65 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din municipiul Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate.

Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu auto echipat taxi în Gara de Nord din municipiul Iași. 

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 noiembrie a.c.,  bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 13 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Sursa foto:  unsplash.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii