Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie decedată într-un incendiu la Amara, județul Ialomița. Victima, găsită carbonizată

ro

17 Jun, 2023 13:54 1212 Marime text
Pompieri în timpul intervenției. Foto: Facebook/ISU BuzăuDetașamentul de pompieri Slobozia a intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la locuința unui cetățean, din orașul Amara.

Potrivit ISU Ialomița, pentru gestionarea situației de urgență la locul solicitării au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, la o bucătărie și la o anexă.

Pentru lichidarea incendiului,  dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ trei ore.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați,  o bucătărie pe o suprafață de aproximativ 12 metri pătrați și o anexă pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați“ - au precizat reprezentanții ISU Ialomița.


Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare).

Din nefericire, în interiorul locuinței a fost găsită o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 59 de ani, carbonizată. 

Citește și: 

Incendiu auto în Constanța! Un Mercedes cuprins de flăcări (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii