Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie de 84 de ani grav rănită într-un accident rutier! A fost lovită de două autoturisme

ro

08 Jan, 2024 12:19 829 Marime text
O femeie de 84 de ani din județul Argeș a fost grav rănită în această dimineață după ce a fost lovită de două autoturisme. 

Potrivit IPJ Argeș, la data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Valea Iașului din Curtea de Argeș a avut loc un accident rutier, cu victimă pieton.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, o femeie de 52 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, din direcția Valea Iașului către strada Eroilor, a accidentat o femeie de 84 de ani, din același municipiu, care se deplasa în calitate de pieton. În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost accidentată de un alt autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Ulterior, la scurt timp, în urma verificărilor efectuate de polițiști, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani, din Curtea de Argeș.

„Femeia de 84 de ani, rănită grav a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu apartul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Din primele verificări se pare că victima nu se afla pe marcajul pietonal. 

Citește și: 

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul soldat cu patru victime din apropierea localității Agighiol (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii