Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie de 52 de ani decedată într-un cumplit accident rutier la intrare în municipiul Tulcea. Șoferul implicat, reținut pentru 24 de ore (GALERIE FOTO)

ro

20 Jan, 2023 08:08 3847 Marime text
Accident rutier. Foto: IPJ TulceaO femeie de 52 de ani a murit seara trecută într-un cumplit accident rutier la intrare în municipiul Tulcea. Un autoturism a intrat pe contrasens și a izbit mașina condusă de femeia de 52 de ani. 

Șoferul aflat la volanul celeilalte mașini se afla sub influența unor substanțe interzise și a fost reținut pentru 24 de ore. 

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați seara trecută prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești.

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din direcția localității Cataloi, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrand în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din județul Tulcea.

Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 52 de ani.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Totodată bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a fi stabilite cu exactitate toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

„Conducătorul auto implicat în accidentul rutier de pe strada Babadag a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților în vederea luării unei măsuri preventive7 - au menționat reprezentanții IPJ Tulcea.

Foto: ISU Delta TulceaPotrivit ISU Delta Tulcea, în data de 19 ianuarie, în jurul orei 21:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență  “ Delta” al județului Tulcea, a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, la ieșire din localitatea Tulcea. 

„Către locul indicat de apelant, au fost direcționate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.
 La fața locului, echipajele de intervenție au constatat că este vorba despre o coliziune între două autoturisme, rezultând o persoană încarcerată.
S-a intervenit pentru extragerea victimei( o persoană de sex feminin în vârstă de 52 de ani) din autoturismul grav avariat.
Din păcate, echipajele SAJ prezente la locul intervenției, au constatat decesul acesteia.
Cele două persoane aflate în cel de al doilea autoturism, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale“ - au precizta reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii