Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felicitări jucătorilor de la Frontiera Tomis Constanţa!

ro

14 May, 2013 00:00 1600 Marime text
Ieri dimineaţă, conducerea Gărzii de Coastă, reprezentată de directorul împuternicit comisarul-şef de poliţie Laurenţiu Costache, a organizat o întâlnire cu antrenorii şi jucătorii echipei de oină ACS Frontiera Tomis Constanţa, care şi-au trecut în palmares un nou trofeu - Cupa Regelui.

Prezent la eveniment, preşedintele ACS Frontiera Tomis, comisarul-şef de poliţie Cornel Roşu, a trecut în revistă rezultatele obţinute, lotul de jucători şi colectivul de antrenori, prezentând cupa atribuită la competiţia desfăşurată în data de 12 mai, pe stadionul de rugby „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Turneul de oină a fost câştigat de formaţia ACS Frontiera Tomis, care reprezintă în competiţiile naţionale Garda de Coastă, structură aflată în subordinea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române şi are în componenţă cu precădere poliţişti de frontieră.
La întâlnire a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Române de Oină, comisarul şef de poliţie Nicolae Dobre.
La finalul întâlnirii, directorul împuternicit al Gărzii de Coastă a adresat felicitări echipei şi a mulţumit acesteia pentru rezultatele meritorii obţinute de-a lungul celor 40 de activitate, care au avut darul de a crea o imagine favorabilă Poliţiei de Frontieră Române şi în acest domeniu sportiv.
2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii