Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie la Uzina Tehnică Tohan din Brașov! Trei pirotehnişti ar fi pregătit un transport de artificii pentru spectacolul de Ziua Marinei, de la Constanța

ro

12 Aug, 2021 08:43 2560 Marime text
  • Deflagrația de la Brașov s-a produs în timp ce trei pirotehnişti ar fi pregătit un transport de artificii pentru spectacolul de Ziua Marinei, de la Constanța.
Ieri, 11 august, în jurul orei 20:50, pompierii din cadrul ISU Brașov au fost solicitați să intervină la Uzina Tehnică Tohan unde a avut loc o explozie. 

ISU Brașov a alocat patru autospeciale cu apă și spumă, o autocisteră de 10.000 litri, 2 echipaje de prim ajutor, 1 echipaj de cercetare chimica CBRN, 1 echipaj pirotehnic. 

Primarul din Zărnești a declarat la Digi 24 că explozia a avut loc la un depozit privat de artificii. 

Potrivit ISU Brașov, două persoane sunt intoxicate cu fum. Au fost alertare și serviciile voluntare pentru situatii de urgență Rasnov, Bran, Cristian și Vulcan.

Deflagrația s-a produs în timp ce trei pirotehnişti ar fi pregătit un transport de artificii pentru spectacolul de Ziua Marinei, de la Constanța.

Surse din Primăria Constanța ne-au asigurat că firma de artificii pregătește un nou transport de artificii pentru spectacolul de Ziua Marinei. 

Citește și: Explozie la Uzina Tehnică Tohan din Brașov!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii