Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Ce firmă este vizată în cele peste 200 de percheziții la nivel național. Care sunt societățile vătămate

ro

15 Apr, 2021 10:57 5961 Marime text
  • Astăzi, au avut loc 218 percheziții domiciliare, în București și în 28 de județe
  • În județul Constanța, au avut loc 8 percheziții
  • Firma vizată este Fire & Rescue Services SRL


În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, efectuează 218 percheziții domiciliare, în București și în 28 de județe, la persoane bănuite de înșelăciune, evaziune fiscală, spălare a banilor, complicitate la spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. 

Potrivit IGPR, acțiunea se desfășoară sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș și are loc în mai multe județe, inclusiv la Constanța, fiind vorba de 8 percheziții în județul nostru.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru G4media că printre părțile vătămate se numără sedii ISU, Penitenciar Gherla, Penitenciar Craiova, Spitalul Jud. de Urgență Giurgiu, Spitalul Novaci, Spitalul de Urgență Roman, Spitalul Municipal Caracal, Spitalul Jud. de Urgență Slatina, Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava, Primăria Orașului Gataia, Spitalul Marie Curie, Spitalul de boli cronice Sf. Luca din București, Tarom, RATBV (Brașov), Spitalul municipal Gherla, Compania de Transport Public Cluj, CT BUS SA (Constanța), Radet Constanța.

Conform surselor noastre, la RADET Constanța societatea a avut contract pentru verificarea presiunii la diverse sisteme. Societatea în cauză este Fire & Rescue Services SRL.

Gradul de periculozitate al faptelor comise este foarte ridicat prin crearea unei stări de pericol cu privire la viața, sănătatea, și integritatea persoanelor, cât și cu privire la patrimoniul acestora.
 

Despre Fire & Rescue Services SRL
 

Conform Registrului Comerțului, consultat la data de 15 aprilie 2021, societatea este înființată în anul 2014, cu sediul în municipiul București, Sector 3, pe aleea Barajul Lotru. Capitalul social este de 400 de lei, cu un număr 40 părți sociale, valoarea unei părți fiind de 10 lei. Asociat unic este Gheorghe Tomescu, cu un aport la capitalul social, fiind inclusiv administratorul societății. Societatea se ocupă de „Activităţi de luptă împotriva incendiilor şi de prevenire a acestora”, conform codului CAEN. Pentru anul 2020, firma a raportat 65 de angajați, la o cifră de afaceri de 13.452.574 lei, cu un profit de 7.270.449 lei.

Potrivit CONFIDAS, societetea are peste 1.700 de contracte publice.


Contactat de ZIUA de Constanța, Gheorghe Tomescu a declarat că nu are nimic de comentat.

În ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța vom prezenta mai multe detalii legate de această speță

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii