Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev agresat de trei colegi într-un liceu din Horezu, județul Vâlcea. Suspecții, sancționați de jandarmi

ro

17 Feb, 2022 17:39 1414 Marime text
Un elev de 17 de ani din județul Vâlcea a fost bruscat de trei colegi, în timpul unei pauze. 

Potrivit unui comunicat al IJJ Vâlcea, ieri, 16.02.2022, trei tineri, elevi ai liceului Constantin Brâncoveanu din orașul Horezu, au bruscat un alt elev, în vârstă de 17 ani, chiar în sala de clasă. Totul s-a petrecut în timpul pauzei, de față fiind și ceilalți elevi, însă niciunul nu a intervenit.

„Elevul a anunțat personalul de pază al liceului, care a solicitat ajutorul jandarmilor. Un echipaj de jandarmerie care se afla în apropierea unității de învățământ a intervenit imediat, reușind să identifice elevii care au provocat scandalul, stabilind că toți trei sunt minori, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani.
În timpul altercației, aceștia l-au lovit cu palmele în zona feței și a corpului. Nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.
Patrula de jandarmi i-a adus la cunoștință elevului că poate depune plângere împotriva celor trei colegi, însă nici elevul și nici unchiul acestuia, în urma consultării telefonice cu părinții minorului, nu au dorit să procedeze în acest sens“ - au precizat reprezentanții IJJ Vâlcea.

În consecință, cei trei elevi au fost sancționați contravențional de către jandarmi cu amenzi în valoare de 1000 lei fiecare pentru încălcarea mai multor prevederi ale Legii 61 din 1991 (republicată).

„De asemenea, toate informațiile au fost transmise Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru măsuri specifice din competență.
Urmează ca la nivelul instituției de învățământ să se desfășoare activități de prevenire a acestui gen de fapte“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Vâlcea.

Sursa foto: Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii