Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecuatia perfectiunii

ro

31 Jul, 2002 00:00 1017 Marime text

Arthema este o veritabila solutie la cheie pentru baie * Componentele mobilierului prezinta avantajul de a putea fi asociate liber dupa fantezia fiecaruia * Mobilierul este realizat din PAL melaminat si MDF de cea mai buna calitate.

Geografia unei locuinte are, de foarte multe ori, posibilitatea de aplicare a unei formule care exceleaza prin originalitate. Acesta este termenul folosit pentru a defini pe deplin ceea ce inseamna Prowest. Constanta de maxim impact a produselor sale este spectulozitatea formelor, fenomen ce se impleteste perfect cu impactul puternic comportat de factorul cromatic. Aceste doua trasaturi definitorii au fost luate in calcul inca de la conceperea produselor comercializate de catre Prowest. In primul rand, ceea ce te uimeste prin rafinamentul si eleganta de care da dovada este mobilierul de baie Arthema, care prin cele peste 200 de modele reuseste sa satisfaca exigentele cele mai inalte. Arthema este o veritabila solutie la cheie pentru baie, remarcandu-se prin originalitate si functionalitate.

Modele suspendate pentru dimensiuni uzuale

Ultima colectie Arthema, ale carei produse se gasesc la Prowest, cuprinde trei linii principale: linia Clasic, linia Harmony si linia Vanity, care ofera posibilitatea de a imprima baii stilul si ambianta dorita. Componentele mobilierului prezinta avantajul de a putea fi asociate liber dupa fantezia fiecaruia. Mobilierul este realizat din PAL melaminat si MDF de cea mai buna calitate. Suprafetele sunt lacuite sau tratate dupa caz cu vopsele anume create sa reziste la conditiile speciale de umiditate din baie. Oglinzile sunt din cristal de o calitate deosebita si prezinta doua variante de iluminare: cu becuri clasice sau cu becuri halogen, conform gustului si confortului fiecaruia. Colectia cuprinde modele suspendate, pe soclu sau pe picioare, iar dimensiunile in care se produce, sunt cele uzuale ale bailor din Romania. Arthema propune de asemenea linia de accesorii de baie cromate, elegante si rezistente sau oglinzile din cristal cu spoturi, menite sa confere un plus de rafinament. De fapt, Arthema este raspunsul la o baie de vis care imbina clasicul cu modernul si calitatea cu fantezia. Acestea sunt atributele care iti vin in minte in momentul in care intri in magazinul Prowest.

Cea mai eleganta gama de lux a bateriilor de baie

Magazinul din Bulevardul Tomis, pe langa produsele Arthema isi imprima propria personalitate prin eleganta stilului abordat in mentinerea originalitatii, prin gustul pentru frumos si prin produse la un nivel calitativ ridicat. Aici poti gasi cazi de baie cu hidromasaj produse de catre cele mai bune firme de profil, cabine de dus realizate in cel mai inedit mod ce apartin firmelor renumite precum RAVAK din Cehia (numarul 1 in Europa de Est), AQUAFORM (Polonia), ITALBOX (Italia), SANOTECHNIK (Austria), RIHO (Cehia), ROLTECHNIK (Cehia), menite sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. Pe langa toate acestea Prowest ofera cea mai eleganta gama de lux a bateriilor de baie, pretul fiind unic pe piata constanteana. Nu in ultimul rand putem aminti serviciile prestate de catre Prowest cum ar fi prelucrarile tehnologice pentru marmura, granit si materiale compozite, blaturi pentru bucatarii, placari interioare, glafuri. In general, exista tendinta de a ne imagina obiectele in relatie cu funtionalitatea lor. Cand se imbina insa ingineria functionala cu spectacolul formei desavarsite, realitatea depaseste chiar si imaginatia. Acest sentiment il ai in interiorul magazinului Prowest, unde ingeniozitatea isi spune cuvantul prin stilul abordat in prezentarea produselor. Va exista intotdeauna un drum spre Prowest in momentul in care exigentele se vor a fi la nivel inalt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii