Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duşi la arestare

ro

04 Mar, 2014 00:00 1093 Marime text
Poliţia Ovidiu a cercetat, în stare de reţinere pentru 24 de ore, patru persoane.

În fapt, în baza materialului probator administrat până în prezent au rezultat următoarele: în noaptea de 28.02/01.03.2014, inculpaţii C.A. şi G.B.P. au fost surprinşi pe luciul lacului Siutghiol de persoana vătămată N.C. în timp ce sustrăgeau peşte fără acordul administratorului lacului. Inculpaţii au fost conduşi la sediul societăţii care administrează lacul, iar în momentul în care au ajuns la punctul de lucru al respectivei societăţi, inculpaţii au intrat însoţiţi de persoanele vătămate N.C. şi M.M. în cherhanaua situată în cadrul punctului de lucru.
La scurt timp, în sediul societăţii au intrat şi inculpaţii P.N. şi C.C., care au adus ameninţări cu acte de violenţe şi cu moartea faţă de persoanele vătămate N.C. şi M.M., în vederea asigurării scăpării inculpaţilor C.A. şi G.B.P.
Ulterior, inculpaţii C.A., G.P.B. şi C.C. au scos-o din birou pe persoana vătămată N.C., pe care au lovit-o în interiorul cherhanalei, în timp ce inculpatul P.N. a încuiat persoana vătămată M.M. în biroul administrativ. lipsind-o pe aceasta de posibilitatea de a se deplasa.
În timp ce persoana vătămată M.M. era lipsită de libertate, cei patru inculpaţi au lovit persoana vătămată N.C., lovituri în urma cărora aceasta a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale. Cei patru au fost duşi la arestare, însă judecătorii au decis punerea lor în libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii