Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dusă la arestare pentru favorizarea infractorului

ro

27 Apr, 2013 00:00 1228 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de o femeie cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizare a infractorului.

În fapt, s-a reţinut în sarcina acesteia că, la data de 25 aprilie, s-a prezentat la organele de poliţie şi a afirmat că cele declarate în plângerea sa formulată la data de 16 aprilie împotriva a trei persoane, faţă de care se efectuează cercetări într-un alt dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, nu corespund adevărului, cu scopul de a îngreuna şi zădărnici urmărirea penală faţă de cei trei inculpaţi.
Amintim că, la jumătatea acestei luni, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 27 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că, în seara zilei de 15 aprilie, ora 22.30, în timp ce se afla într-un taxi, în faţa imobilului său, împreună cu soţul şi fiul lor, au fost blocaţi de un autoturism de culoare negră, din care au coborât mai multe persoane, printre ele fiind recunoscuţi de către victimă fraţii M. Kirez, de 27 de ani. şi M. Regep, de 25 de ani, cât şi M. Kezban, de 52 de ani, mama acestora. Împotriva voinţei sale, prin folosirea forţei, au urcat-o în autoturismul lor, ameninţând-o şi solicitându-i să le precizeze unde se află fiica presupuşilor agresori. După aproximativ 30 de minute, au eliberat-o pe o stradă necunoscută din cartierul Coiciu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii