Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dus de urgenţă la spital

ro

07 Jun, 2013 00:00 1285 Marime text
Ieri dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost lovită accidental de un stâlp metalic, în incinta unui şantier.

Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat rămas neidentificat până la acest moment, cu vârsta de aproximativ 40-45 de ani, se află căzut, în stare de inconştienţă, ulterior fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cel în cauză a pătruns în incinta şantierului, iar în timp ce urca la un nivel superior al clădirii aflate în construcţie, cu ajutorul unui lift electric, a fost lovit accidental de o bară din metal căzută de la înălţime, impactul provocându-i căderea la sol.
Poliţiştii desfăşoară activităţi de investigare, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Tragedia a avut loc pe şantierul de unde a fugit zilele trecute un deţinut al Penitenciarului Poarta Alba, acesta fiind găsit câteva ore mai târziu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii