Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce s-a întâlnit în mod neașteptat, în miezul nopții, cu jandarmii, un tânăr a fugit. Ce ascundea, de fapt, acesta?

ro

10 Nov, 2022 15:34 1063 Marime text

 

Aseară, în jurul orei 00.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în misiune de menținere a ordinii publice, au observat pe o stradă din municipiul Tulcea un tânăr, care avea un comportament suspect. Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, moment în care tânărul a fugit,  încercând să scape de forțele de ordine, însă a fost imediat oprit, fiind efectuat un control corporal preventiv asupra sa.
 
La controlul corporal preventiv al tânărului, au fost găsite următoarele: un dispozitiv de mărunțit (grinder) cu resturi vegetale și un cuțit., informează Jandarmeria Tulcea.
 
Ulterior, tânărul, în vârstă de 23 de ani, a declarat că a apelat la o cunoștință pentru a achiziționa produse cu efecte psihoactive, și-a confecționat două țigări pe care le-a fumat, iar apoi s-a întâlnit cu mai mulți prieteni, hotărând să se deplaseze până la magazin pentru a achiziționa mai multe țigări, însă la întoarcere, a fost surprins de jandarmi.
 
Potrivit sursei citate, au fost întocmite documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii