Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică neagră pe şoselele din Constanţa

ro

14 Mar, 2016 00:00 1620 Marime text

 
Ora şi accidentul la Constanţa! Duminică a fost o zi neagră pe şoselele din Constanţa. Numeroase accidente au avut drept consecinţe pagube materiale şi persoane rănite, din cauza neatenţiei.
 
Încă de dimineaţă, în jurul orei 8.00, a avut loc un accident rutier la sensul giratoriu de la Agigea. Un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa a fost solicitat la faţa locului. O persoană a fost rănită şi asistată la faţa locului.
 
Puţin mai târziu, în jurul orei 12.30, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi să intervină în staţiunea Mamaia, lângă Satul de Vacanţă, acolo unde două maşini, un Ford şi o Skoda, s-au ciocnit. Conform martorilor, şoferul care conducea autoturismul Skoda nu a acordat prioritate. O persoană a fost rănită şi a fost scoasă din maşină de către echipajele prezente la faţa locului. Poliţa va face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
 
La nici o oră distanţă, a avut loc un accident rutier pe strada Meşterul Manole, în faţa Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“ din municipiul Constanţa. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost rănit. Acesta prezenta un traumatism cranian, fiind transportat la spital. Potrivit martorilor, tânărul de 21 de ani se afla pe trotuar împreună cu un prieten. La un moment dat, şoferul unei maşini a intrat într-un conflict cu acesta. „Nu vreau să te bat acum“, ar fi spus şoferul.
 
Un alt accident, cu pagube materiale, s-a produs aproape de Delfinariu. Şoferul unui autoturism Opel a intrat în alte două maşini, pe bulevardul Mamaia. Potrivit martorilor, Opelul ar fi fost condus de o femeie. Aceasta ar fi plecat de la faţa locului, abandonându-şi maşina.
 
În jurul orei 14.30, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi pentru a interveni în cazul unui alt accident rutier. De data aceasta, impactul a avut loc în zona Dedeman. În accident au fost implicate un autoturism Ford şi unul Mazda. O tânără de 26 de ani a fost rănită în urma accidentului. Aceasta prezenta un traumatism cranian şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii