Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Drum bun către îngeri“, în loc de „La mulți ani“ Tânărul care a murit în accidentul de pe Soveja urma să își serbeze ziua (galerie foto)

ro

23 Jun, 2020 00:00 14400 Marime text
  • Gabriel era născut pe 18 iulie, dar timpul nu a mai avut răbdare cu el.
  • Acesta a fost victima accidentului rutier produs pe 19 iunie, cu mai puțin de o lună înainte de ziua sa.
  • „Drum bun către îngeri, fratele nostru BRK!“, i-au transmis prietenii, în loc de „La mulți ani!“
Gabriel, victima accidentului cumplit de pe strada Soveja, din data de 19 iunie, urma să își serbeze aniversarea luna viitoare. Născut într-o zi de 18 iulie, acesta ar fi împlinit anul acesta 26 de ani. A murit, însă, pe 19 iunie. Timpul nu a mai avut răbdare cu el. Nici măcar un pic.

În locul acestei petreceri, prietenii, colegii de muncă și familia tânărului au avut parte însă de momente cumplite, ieri, conducându-l pe Gabriel pe ultimul drum.
În loc de „La mulți ani!“, toți cei ce l-au cunoscut pe Gabi i-au transmis ieri „Drum bun către îngeri“ și l-au condus spre locul de odihnă veșnică.
„Drum bun către îngeri, fratele nostru BRK! Din păcate, pentru tine, a fost ultima comandă...“ - este mesajul pe care prietenii săi și l-au afișat ieri dimineață pe mașini, alături de poza sa.
Tânărul era angajatul unei firme de delivery și a fost victima unui accident rutier produs pe data de 19 iunie.
 

Cum s-a produs accidentul

Așa cum arătam în edițiile anterioare, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța anunța că accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 19 iunie, în jurul orei 16:30, când o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja.

„La intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 26 de ani, pe str. Soveja, banda a doua, dinspre bd. Tomis către str. Ştefăniţă Vodă“, conform autorităților.

Potrivit aceleiași surse, „în urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus“.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto“, conform anchetatorilor.
Din păcate, ajuns la spital, tânărul a pierdut lupta pentru viață.Trupul său neînsuflețit a fost depus la capela Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, iar la priveghiul dinaintea înmormântării au participat mai mulți colegi de-ai săi. De asemenea, tinerii s-au deplasat și în locul unde s-a produs accidentul și au aprins lumânări pentru sufletul lui Gabi.


Citește și:

UPDATE - „Din păcate, pentru tine, a fost ultima comandă“:
Tânărul care a murit în accidentul de pe Soveja, condus azi pe ultimul drum (galerie foto și video)


Tragedie Șoferul de 26 de ani, din accidentul de pe Soveja, a decedat la spital

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii