Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două treceri de pietoni din municipiul Constanța vor fi relocate! În ce zone se află

ro

16 Nov, 2023 11:45 1560 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaPrimăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va reloca în cursul săptămânii viitoare două trecerii de pietoni situate pe strada Traian și pe strada Eliberării.

Potrivit Primăriei Constanța, trecerea de pietoni de pe strada Traian din dreptul blocului C1 se desființează și se mută în proximitatea parcării de pe malul portului. Cea de pe strada Eliberării, situată pe tronsonul delimitat de strada Nicolae Milescu și strada Dezrobirii, se mută împreună cu stația de autobuz în apropierea străzii Nicolae Milescu către fostul Registru Auto Român.

„Măsura relocării acestor treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație, în urma solicitărilor primite de la cetățeni, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în aceste zone ale orașului.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Citește și: 

Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii