Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:02 21 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două tentative de suicid în Tulcea (galerie foto)

ro

25 Jul, 2019 13:16 455 Marime text
Într-un interval de 24 de ore, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea în cooperare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” Tulcea, în cazul a două evenimente și Inspectoratul Județean de Jandarmi, la un eveniment, au intervenit la două sesizări privind tentative de suicid.
 
Astfel, în cursul zilei de miercuri, 24 iulie a.c., o persoană, în vârstă de 39 de ani, din Tulcea, solicita să discute cu negociatorul poliției, comisarul-șef de poliție Țugui Lucian, amenințând că se va sinucide dacă nu comunică cu acesta.
 
La fața locului s-au deplasat un echipaj format din polițiști de ordine publică și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.

După cele două echipaje, la fața locului a ajuns și negociatorul poliției, comisarul-șef de poliție Țugui Lucian care a convins-o să renunțe la gestul sinucigaș.
 
O altă tentativă de suicidă a avut loc pe 25 iulie a.c., în jurul orei 08:00.
 
Astfel, o persoană de 37 de ani, din Tulcea s-a urcat pe o clădire dezafectată situată pe strada Isaccei și a anunțat că intenționează să se sinucidă.
 
La eveniment au intervenit echipaje de ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea și echipaje ale  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.
 
Negociatorul poliției, comisarul-șef de poliție Țugui Lucian, a purtat discuții cu cel care amenința să se sinucidă.
 
Bărbatul, aflat într-o stare vădită de agitație , a adunat mai multe cărămizi, pe care intenționa să le arunce de pe clădire, existând riscul de a pune în pericol trecătorii.
 
În urma acestui fapt, echipajele de ordine publică au mărit perimetrul de protecție, solicitând cetățenilor aflați în zonă, să se îndepărteze.
 
După aproximativ 80 de minute, negociatorul poliției, domnul comisar-șef de poliție Țugui Lucian a reușit să convingă bărbatul de 37 de ani să coboare în siguranță, fiind predat echipajului SMURD în vederea acordării ingrijirilor de specialitate.       

Sursă foto: ISU Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii