Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane, rănite într-un accident rutier pe Autostrada A1. Un autoturism a sărit peste parapetul de protecție

ro

22 Apr, 2022 19:17 1091 Marime text
Accident rutier pe AutostradaPolițiștii Serviciului Rutier Argeș investighează un accident ce a avut loc pe Autostrada A1, la ieșirea de spre Bascov, Str. Serelor-DN 7.

Potrivit IPJ Argeş din cercetările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe Autostrada A1, la ieșirea de spre Bascov, Str. Serelor-DN 7, ( curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător prin succesiune de indicatoare și marcaje rutiere ), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu parapetul de protecție, în urma impactului sărind peste acesta.

În urma coliziunii, a rezultat rănirea ușoară a celor doi pasageri din autoturism, respectiv bărbat de 35 de ani, din comuna Padina, judetul Buzău, pasager dreapta față, și femeie de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii