Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două numiri la vârful Ministerului Afacerilor Interne în câteva zile. Cine sunt cei pe care i-a aprobat, tot din minister, Viorica Dăncilă

ro

20 Feb, 2019 02:42 5684 Marime text
În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 132 din 19 februarie a fost publicată Decizia, semnată de primul ministru Vasilica-Viorica Dăncilă, prin care Mihai-Valentin Bobescu a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Numirea lui Bobescu în ierarhia MAI vine la numai câteva zile după ce în Monitorul Oficial numărul 115, din 13 februarie, tot prin decizie a primului ministru, Mihai-Cătălin Necula a fost numit secretar de stat în cadrul aceleiaşi structuri ca ajutoare ale ministrului Carmen-Daniela Dan.

Ambele numiri au fost efectuate ca urmare a unor adrese ale MAI înregistrate la Cabinetul primului ministru.

Totodată tebuie făcută precizarea că deciziile au fost contrasemnate de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.
 
Potrivit unei declaraţii de avere postate în martie 2018, Bobescu era împuternicit director adjunct în cadrul DFEN-Direcţia Fonduri Externe Nerambursabile, iar comisarul şef Mihai Cătrălin Necula era potrivit site-ului oficial al Ministerului Afacerilor Interne, director general al  Direcţiei Afaceri Europene, Schengen şi Relaţii Internaţionale din cadrul MAI.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii