Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două mașini au fost mistuite de flăcări, în Tulcea (FOTO)

ro

22 Apr, 2023 08:37 1175 Marime text
foto: ISU Delta Tulcea
În această noapte, în jurul orei 01:30, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism în localitatea Babadag, județul Tulcea.

Către locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere.

La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta prin ardere generalizată, la nivelul compartimentului motor al unui autoturism parcat într-o curte din localitate. Prin intervenția promptă a salvatorilor, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.,transmite ISU Delta Tulcea. 
  
Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

La scurt timp după, un alt apel la numărul unic de urgență 112, solicita intervenția pompierii militari pentru lichidarea a unui incendiu produs la un autoturism, aflat în mers, pe o stradă din municipiul Tulcea.

Pentru gestionarea situației se urgență, a fost mobilizat un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.La sosirea echipajului de intervenție, focul se manifesta generalizat la întregul autoturism.

Din fericire, nu au existat victime, șoferul și pasagerul reușind să se autoevacueze., mai transmite sursa citată.

În urma cercetărilor de la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului: scurtcircuit electric.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii