Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două autobuze, implicate într-un accident rutier în municipiul Pitești

ro

19 Aug, 2023 15:20 1092 Marime text
Sursa foto: ISU ArgeșDouă autobuze au fost implicate în această după amiază într-un accident rutier în municipiul Pitești, în zona stației de la Muzeu. 

Potrivit ISU Argeș, intervin la fața locului pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice precum și pentru a acorda primul ajutor calificat la nevoie.

Cei doi pacienți au fost preluați și transportați la spital de către două echipaje SMURD.

Una dintre victime, în vârstă de 59, acuza dureri în zona lombară, iar cealaltă, în vârstă de 56 de ani, a suferit un traumatisme în zona capului și acuza dureri în zona coloanei cervicale și la membrul inferior drept.

UPDATE: Oficial de la IPJ Argeș 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Pitești, care conducea un autobuz pe bld. Eroilor din Municipiul Pitești, la intersecția cu str. Armand Călinescu și cu str. Egalității, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul pătrunderii în intersecție pe fondul nerespectării semnificației semaforului electric, având culoarea roșie în funcțiune, a intrat în coliziune cu un alt autobuz, condus de un bărbat de 55 de ani, din Cocu, care se deplasa pe str. Armand Călinescu (direcția centru spre cartier Prundu).

În urma coliziunii cei doi conducători auto au suferit leziuni, și au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Citește și: 

Cine este șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii