Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două accidente mortale în Argeș, noaptea trecută. Doi bărbați au decedat

ro

10 Oct, 2023 08:43 895 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ
În jurul orei 20:00, pe D.J. 735, în localitatea Bughea de Sus, un bărbat de 62 de ani, din Albeștii de Muscel, care conducea un autoturism, din direcția Câmpulung către Bughea de Sus, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi accidentat grav, un bărbat de 70 de ani, care se deplasa im calitate de pieton.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital, unde, ulterior, a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, transmite ISU Argeș. 

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. 



Cel de-al doilea accident rutier s-a produs în jurul orei 03:00, pe D.J. 703B, în localitatea Cateasca.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că, un bărbat de 60 de ani, din comuna Călinești, care conducea un autoturism, din direcția Căteasca către Rociu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit o balustradă metalică de pe marginea carosabilului, după care a căzut în gol aproximativ 10 m.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto, a mai punctat sursa citată. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.


Citește și:

Tragic accident pe DJ701. Două persoane au murit (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii