Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două accidente la numai un kilometru distanță unul de altul, în Lumina. Unul dintre șoferi era băut

ro

02 May, 2021 13:34 8862 Marime text


Un al doilea accident a avut loc la ieșire din Lumina în cursul zilei de astăzi, la doar un kilometru distanță de primul.

Unul dintre șoferi era băut. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit primelor informații, soferul băut este cel care a cauzat accidentul.

În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat să intervină la ieșire din Lumina. Primul accident a avut loc între două autoturisme. În urma impactului, au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate.

UPDATE: Oficial IPJ Constanța:

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier  au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiele.


Citește și: Accident rutier cu două victime la ieșire din Lumina, spre Oituz (galerie foto+video)

Sursă foto: ZIUA de Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii