Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Portul şi Tabla de Şah - combătute prin concurs Vama reface rândurile

ro

12 Dec, 2011 01:00 1814 Marime text
cap_5.jpgPrima funcţie pusă la bătaie în cadrul operaţiunii de recosmetizare a vămilor este cea de director al Direcţiei de autorizări şi tarif vamal, din cadrul aparatului propriu al ANV, urmată de cea de director al Direcţiei juridice, tot din cadrul aparatului propriu al ANV

În plin scandal al „tablelor de şah", al dosarului „Portul" şi ale tuturor celorlalte acţiuni pornite de procurorii anticorupţie pentru a destructura sistemele paralegale de vămuire a mărfurilor, autorităţile vamale schimbă şefii, „mulându-i" din birou vamal în birou vamal, se arată dispuşi să-i primească înapoi pe cei închişi (doar preventiv, ce-i drept) pentru corupţie şi organizează concursuri pentru noi funcţii de conducere. Posturi pentru care candidează, evident, tot cei rămaşi în sistem.

vama_-_vamesi_vama_27.jpg

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat la sfârşitul săptămânii trecute concursuri pentru promovarea în mai multe funcţii de conducere din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor. Surse informate precizează că rezultatele concursului sunt încă în stadiul de centralizare şi procesare a datelor. Prima funcţie pusă la bătaie în cadrul operaţiunii de recosmetizare a vămilor este cea de director al Direcţiei de autorizări şi tarif vamal, din cadrul aparatului propriu al ANV, urmată de cea de director al Direcţiei juridice, tot din cadrul aparatului propriu al ANV. Regionalele de Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Arad şi Timiş au intrat şi ele în hora reorganizărilor, fiind scoase la concurs posturile de director executiv pentru respectivele instituţii. Nu în ultimul rând, vameşii interesaţi şi care îndeplineau condiţiile de participare la examenul de promovare puteau opta inclusiv pentru funcţiile de şef birou la Biroul administrare comunicaţii şi securitate sisteme informatice, şef serviciu - Serviciul gestiunea sistemelor electronice de import export şi şef al Serviciului de audit public intern, toate trei din cadrul aparatului propriu al Autorităţii Naţionale a Vămilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii