Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosare penale pentru mai mulți bărbați din Constanța, prinși băuți sau fără permis la volan

ro

06 Dec, 2021 19:30 1304 Marime text



Polițiștii constănțeni au depistat mai mulți bărbați băuți sau fără permis, pe străzile din județul Constanța. Unul dintre ei a pierdut controlul volanului, având o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, răsturnându-se în afara părții carosabile. 



Oficial de la IPJ Constanța



La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Revoluției din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.



În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 


La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 223, dinspre Tichilești către Topalu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.




În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



Conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers, vehiculul răsturnându-se în afara părții carosabile, fără a rezulta victime.


 
La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Potrivit IPJ Constanța, în toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.



Sursă foto: Pixabay

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii