Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru un operator economic din Constanța bănuit de activități comerciale ilegale

ro

03 Nov, 2021 15:00 1284 Marime text


Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat controale la un operator economic din municipiul Constanța. Aceștia au constatat că administratorul societății ar fi desfășurat, în scop comercial, activități de instalare și întreținere a unui sistem de televiziune cu circuit închis, la punctul de lucru al unei societăți din stațiunea Mamaia, fără a deține licență, conform Legii 333/2003.
 
Pe numele administratorului, un bărbat de 34 de ani, s-a întocmid un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de desfășurare, în scop comercial, de activități de pază sau protecție, de proiectare, producere, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției sau a componentelor acestora fără atestat ori fără licența de funcționare prevăzută de lege.
 
Comunicatul oficial sosit de la IPJ Constanța:
 

„La data de 2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat acțiuni pe linia pazei și securității bunurilor.
 
În urma controlului efectuat la un operator economic, cu sediul în municipiul Constanța, polițiștii au constatat faptul că administratorul societății comerciale, un bărbat, de 34 de ani, ar fi desfășurat, în scop comercial, activități de instalare și întreținere a unui sistem de televiziune cu circuit închis, la punctul de lucru al unei societăți din stațiunea Mamaia, fără a deține licență, conform Legii 333/2003.
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de desfășurare, în scop comercial, de activități de pază sau protecție, de proiectare, producere, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției sau a componentelor acestora fără atestat ori fără licența de funcționare prevăzută de lege.“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii