Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi șoferi din Constanța, implicați într-un accident rutier în județul Neamț. O femeie a ajuns la spital

ro

10 Oct, 2022 14:24 1024 Marime text
Accident rutier . Foto cu rol ilustrativ: Arhiva ZIUA de ConstanțaDoi conducători auto domiciliașți în județul Constanța au fost implicați într-un accident rutier în județul Neamț.

O femeie în vârstă de 60 ani a fost rănită și a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Neamţ, o autospecială ce transporta butelii de gaz s-ar fi încadrat pentru efectuarea virajului la stânga, peste marcajul longitudinal continuu, și a fost acroşată de un autoturism ce se angajase într-o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu.

"Din cercetări preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că impactul a avut loc între o autospecială ce transporta butelii de gaz, condusă de un bărbat de 62 de ani, şi un autoturism condus de un bărbat, de 65 de ani, ambii din judeţul Constanţa. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei pasagere de 60 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 65 ani", au precizat reprezentanții IPJ Neamţ. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii