Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi polițiști răniți într-un accident rutier în București! Un șofer băut și drogat a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii

ro

13 Feb, 2023 09:59 1031 Marime text
Foto: Facebook/Corpul Național al PolițiștilorLa data de 12 februarie, în jurul orei 23,45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bulevardul Camil Ressu din București.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei, conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a încercat să se sustragă, continuându-şi deplasarea.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând, totodată, prin intermediul staţiei emisie-recepţie, sprijin colegilor aflaţi în proximitatea zonei.

În momentul în care a ajuns pe Şoseaua Colentina, la intersecţia cu Strada Cremenita, maşina urmărită a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l, precum şi cu aparatul Drugtest, care a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism. 

Din accident a rezultat rănirea conducătorului autospecialei şi pasagerului din autospeciala de poliţie, precum şi a pasagerului din autovehiculul urmărit

În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice“ - au mai precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.


Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii