Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Doi copii arşi la Valu lui Traian. Vor fi transportaţi la un spital din Bucureşti. Cum a avut loc nenorocirea (video)

ro

08 Feb, 2020 01:59 7041 Marime text
 
O adevărată nenorocire a avut loc, în această noapte, la Valu lui Traian.

Acolo potrivit declaraţiei medicului Diana Claudia Tatarici, doi copii, în vârstă de de 7 şi 14 ani, în timp ce încercau sa aprindă focul cu benzină, le-a explodat flacăra în faţă, probabil din cauza jarului care mai exista aprins pe vatră.

Aceştia au fost transportaţi, intubaţi, în stare foarte gravă, la Spitalul Judeţean Constanţa, de unde vor fi duşi în această dimineaţă la Bucureşti pentru continuarea investigaţiilor de specialitate.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat cu privire la eveniment:
„În jurul orei 01.00 am fost solicitați în localitatea Valu lui Traian,  pentru doi minori de 7 și 14 ani care, încercând să facă focul în sobă, au aruncat un spray în sobă și a explodat. La caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Li s-a acordat primul  ajutor medical la fața locului, au fost intubați și transportați la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța. Din cauza evoluției nefavorabile, în jurul orei 04.00, au fost transportați la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din  București.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii