Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați din județul Olt cercetați pentru infracțiuni rutiere

ro

29 Oct, 2023 12:30 733 Marime text
Sursă foto: IPJ Olt
  • La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 19:15, polițiștii Secției de Polție Rurală Nr. 4 Coteana, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Ion Onea, din comuna Coteana, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitate.

La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 19:15, polițiștii Secției de Polție Rurală Nr. 4 Coteana, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Ion Onea, din comuna Coteana, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitate, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 20:00, polițiștii Poliției orașului Drăgănești-Olt au oprit pentru control, pe strada Oaga, din comuna Stoicănești, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din comuna Văleni, județul Olt.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident mortal în județul Galați! Ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii