Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:15 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbaţi ar fi recunoscut fapta Cadavrul unui bărbat, găsit într-un pârâu în zona localităţii Palazu Mic

ro

10 Dec, 2015 00:00 770 Marime text


Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în zona localităţii Palazu Mic, într-un pârâu.
 
Procurorii şi poliţiştii îl căutau în urma unei sesizări făcute duminică noaptea, în care se anunţa că paznicul unei ferme din acea zonă a dispărut. Oamenii legii, ajunşi la faţa locului, au descoperit primele ipoteze ale unei crime: un cuţit şi o bluză pătată de sânge.
 
Timp de trei zile, anchetatorii au căutat cadavrul bărbatului înjunghiat, iar doi bărbaţi, unul de 30 de ani şi altul de 32 de ani, au fost reţinuţi, întrucât au recunoscut că s-ar fi luat la ceartă cu paznicul, pe care l-ar fi înjunghiat după care ar fi ascuns trupul neînsufleţit. Astfel, aceştia l-ar fi bătut şi lovit cu o bâtă şi cu un topor.
 
Crima a fost recunoscută, însă cadavrul era de negăsit. Ieri, bărbatul ucis a fost descoperit, într-un pârâu din zona localităţii Palazu Mic, pe jumătate dezbrăcat, iar cadavrul a fost scos din apă de către pompierii militari.
 
Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a lui Iulian Stenică. Mandatul este valabil pentru 30 de zile şi a fost deja atacat la Curtea de Apel Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii