Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE DNA la sediul Consiliului Județean Constanța

ro

07 Jun, 2023 10:59 3336 Marime text


Surse din cadrul DNA București ne-au confirmat că în această dimineața la sediul Consiliului Județean Constanța s-a prezentat o echipă din cadrul DNA Constanța, structură teritorială ce derulează cercetări specifice într-un dosar penal.



Președintele Mihai Lupu a precizat că într-adevăr au fost prezenți procurorii DNA la sediul instituției, vizând o speță mai veche pe spații verzi.
 

Conform surselor noastre, ar fi vorba ridicări de documente într-un dosar mai vechi vizând infracțiuni de corupție, instrumentat de Serviciul Teritorial Anticorupție Constanța al Direcției Naționale Anticorupție.


UPDATE

Conform surselor noastre, a fost depusă o reclamație depusă la o firmă ce se ocupă de spații verzi. Așadar, controalele au fost realizate la Administrația Domeniului Public și Privat, din subordinea CJ Constanța.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

În 2017 a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA Firma unui fost șef de la Confort Urban reface trotuarele și terasamentele de pe strada Ștefan cel Mare

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii