Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distinctia prin lumina

ro

31 Jul, 2002 00:00 1067 Marime text

Dincolo de functia sa strict utilitara, lumina dobandeste un rol creativ * Art Orion Grup reuseste prin produsele comercializate sa aduca un suflu nou pe piata constanteana * " Design atractiv, preturi mici" este politica firmei

Noile tendinte in materie de amenajari interioare acorda o atentie deosebita modalitatilor creative de iluminare, multi dintre designeri considerand ca acestea reprezinta elementul cheie prin care o amenajare poate dobandi coeziune si personalitate. Dincolo de functia sa strict utilitara, lumina dobandeste un rol creativ, care se instituie prin intermediul accesorilor moderne de iluminat. La ora actuala, oferta vasta in domeniu permite realizarea de situatii in care insusi accesoriu de iluminat reprezinta in sine, un obiect cu valente artistice. Un exemplu pe piata constanteana il reprezinta Art Orion Grup, care, reuseste prin produsele comercializate sa aduca un suflu nou in acest domeniu. Ceea ce ii caracterizeaza este oferta vasta care se adreseaza unui public foarte larg.

De la clasic la modern

De la produse clasice, cum ar fi lustre suflate cu aur industrial care confera incaperii un aer regal, pana la accesorii moderne, realizate la cerintele actuale ale pietei toate acestea sunt prezente in cele doua magazine ale firmei. Orion Grup este distribuitor Prodax si Siemens. Acestea se remarca printr-un raport pret calitate foarte mic. Intrerupatoarele de lumina Prodax pot fi asamblate conform cerintelor clientilor. In afara de intrerupatoarele clasice cu una sau doua clape, cu functiile deja cunoscute, firma Prodax ofera doua categorii noi de intrerupatoare alternative, respectiv intrerupatoarele cu legare in cruce, constand in mai multe puncte de activizare. Aceste tipuri de intrerupatoare fac posibila utilizarea in mod corespunzator a corpurilor de iluminat pe coridoare lungi, in incaperi mari, respectiv in casa scarilor, in imobile. Majoritatea intrerupatoarele pot fi echipate si cu iluminare proprie - bec pilot, ceea ce face posibila localizarea lor si in conditii totale de intuneric. Gama de produse de care firma Prodax este cea mai mandra este cea din categoria produselor pentru telecomunicatii, care include conectoare simple si duble pentru telefon, conectoare ISDN, respectiv conectoare pentru masini de calcul de categoria 5, cu viteza de transmisie de 115 Mbit/sec. Toate produsele duble, din punct de vedere al semnalului, sunt valabile sub forma de "o intrare - doua iesiri" sau "doua intrari - doua iesiri". Nou la Prodax este priza cu catapultare. Esenta prizei cu ejector consta in faptul ca apasand clapa din coltul de sus dreapta fisa se catapulteaza, fara ca priza sa iasa din perete. Acestea ar fi cateva exemple din produsele Prodax, comercializate prin Art Orion Grup, aceasta detinand exclusivitatea pe piata romaneasca. Prin produse de calitate la un pret cat mai mic, designul atractiv si cu o estetica convingatoare, produsele comercializate prin Art Orion Grup fac ca noul si originalul sa fie prezent in orice casa si nu numai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii