Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dinamica evenimentelor Două accidente grave în municipiul Constanţa într-o singură zi (galerie foto + video)

ro

19 Apr, 2016 00:00 2251 Marime text


Două accidente grave au avut loc ieri, în prima parte a zilei, în municipiul Constanţa.
 
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitaţi, ieri-dimineaţă, la un accident rutier grav produs pe şoseaua Mangaliei, între strada Sălciilor şi strada Pandurului. Două maşini au intrat în coliziune. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată.
 
Medicii de la ambulanţă care s-au deplasat la faţa locului au găsit trei victime, doi bărbaţi şi o femeie. Toţi trei au fost conştienţi şi transportaţi la spital, pentru investigaţii medicale de specialitate. Cel mai grav rănit a fost şoferul Loganului, încarcerat.
 
Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.


 
Puţin mai târziu, o maşină a căzut de pe o pasarelă, în port, la Poarta 6, peste liniile de cale ferată, mai exact pe podul rutier dintre staţia CFR MOL5 şi poarta de acces numărul 7. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu echipa operativă, s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că un autocamion nu a acordat prioritate unui autoturism, lovindu-l cu partea dreaptă a capului tractor, rezultând schimbarea bruscă a direcţiei de mers şi lovirea parapetului podului pe partea dreaptă, apoi căderea autoturismului de pe podul rutier pe o linie curentă de cale ferată, de la o înălţime de şase metri. În cădere, autoturismul a rupt şi firul de înaltă tensiune, fără a se înregistra alte evenimente, rămânând în poziţia răsturnată pe plafon. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a unui minor, pasager al autoturismului.
 
Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii de specialitate. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii