Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii de ultim moment despre DJ Lalla, găsită decedată pe plaja din Mamaia (VIDEO)

ro

29 Sep, 2023 14:01 1743 Marime text

Tânără Laura Roșca alias DJ Lalla (34 ani) și-a găsit sfârșitul în zona stațiunii Mamaia în circumstanțe încă inexplicabile.

Olteanu Daniel Alexandru, Purtător de cuvânt al Parchetului  de pe lângă Judecătoria Constanța a precizat că cercetările sunt efectuate sub supravegherea Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Cercetările vizează descoperirea cauzelor și împrejurărilor decesului. 
 

La data de 28 septembrie 2023, în jurul orei 10.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia a fost găsit un cadavru neidentificat, de sex feminin, ce nu prezenta semne vizibile de violență. 

În cursul aceleiași zile, a fost stabilită identitatea cadavrului. El fiind identificat în persoana unei femeie de 34 de ani din municipiul București. La nivelul Poliției Stațiunii Mamaia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere de culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Cercetările vizează descoperirea cauzelor și împrejurărilor decesului, a precizat  Olteanu Daniel Alexandru, Purtător de cuvânt al Parchetului  de pe lângă Judecătoria Constanța. 


 

Citește și:

Mama tinerei, DJ Lalla a ajuns la morga cimitirului din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii