Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la reprezentanții unei asociații non-profit! Suspecții ar fi colectat sume de bani de la diverse persoane. Ce au stabilit anchetatorii (VIDEO)

ro

07 Sep, 2022 08:41 1309 Marime text
Perchezitii. Foto: Poliția RomânăÎn această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Piatra Neamț, au pus în executare, în județul  Neamț, 5 mandate de percheziție domiciliară și 5 mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

Potrivit unui comunicat al IGPR, din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2020 și până în prezent, reprezentanții unei asociații non-profit ar fi colectat sume de bani de la diverse persoane fizice sau juridice, din județele Neamț, Suceava, Vaslui, Iași și Bacău, sume care ar fi fost folosite în interes propriu și nu în scopul pentru care a fost înființată asociația.

„În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă și aproximativ 15.000 de lei, 3.700 de euro, 120 de lire sterline și 20 de dolari.

5 persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în vederea continuării cercetărilor“ - au precizat reprezentanții IGPR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii