Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depășire criminală pe un drum din județul Tulcea! O șoferiță a trecut la limită pe lângă un copac încercând să evite impactul cu o mașină (VIDEO)

ro

14 Dec, 2023 16:39 2011 Marime text
Foto+video: Facebook/Infotrafic Județul TulceaO șoferiță a fost la un pas de un teribil accident rutier ieri dimineață pe DN22 în județul Tulcea. 

În încercarea de a evita impactul cu un alt autoturism care efectua o depășire neregulementară a ieșit de pe șosea intrând în câmp. 

Mașina femeii a trecut la limită pe lângă un copac și s-a oprit în vegetația de pe marginea drumului. 

Șoferul care a efectuat depășirea și-a continuat nestingherit drumul. 

Potrivitții IPJ Tulcea s-au autosesizat în acest caz și au deschis o anchetă. 

„La data de 13 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Postrului de Poliție Frecăței s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe DN22E87 a avut loc un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a rezultat faptul că o femeie, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN22E87, pentru a evita impactul cu un alt autoturism, care efectuase o manevră de depășire neregulamentară, a efectuat viraj la dreapta, ieșind astfel, în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime și nu au fost produse pagube materiale.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul și luarea măsurilor legale“ - au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii