Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:03 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă pentru Vasile Ionuţ Feraru Ar fi postat anunţuri cu oferte de masaj, dar şi cu oferte sexuale explicite

ro

27 Jan, 2016 00:00 647 Marime text


Judecătoarea Andreea Ianca, din cadrul Curţii de Apel Constanţa a respins, ieri, ca nefondată contestaţia formulată de Vasile Ionuţ Feraru împotriva soluţiei pronunţate de Tribunalul Constanţa, care a decis menţinerea arestării preventive pe o durată de 60 de zile.
 
Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că judecătorii constănţeni din cadrul Tribunalului Constanţa au dispus menţinerea măsurii controlului judiciar dispus faţă de Georgiana Liuţă şi Claudiu Ceornei, pe câte o durată de 60 de zile, cu începere de la data de 21.01.2016, până la 19.03.2016.
 
Reprezentanţii Poliţiei Judeţului Constanţa spun că cei trei ar fi „acţionat începând cu luna octombrie 2014, prin efectuarea de acţiuni de recrutare, transportare şi primire a mai multor fete în scopul exploatării sexuale a acestora“.
 
„De asemenea, cei în cauză au înlesnit practicarea prostituţiei tinerelor, obţinând foloase în acest mod. Pentru racolarea clienţilor dispuşi să întreţină relaţii sexuale contra cost, suspecţii postau anunţuri cu oferte de masaj, dar şi cu oferte sexuale explicite, însoţite de numere de telefon şi de fotografii ale fetelor pe diverse site-uri şi în paginile cu anunţuri matrimoniale ale unor cotidiene locale - ediţiile online“, potrivit IPJ Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii