Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dayan Fetislam a calcat un pieton

ro

27 Oct, 2009 00:50 4773 Marime text

cap1.jpgDirectul executiv adjunct al Direcţiei Corp Control din cadrul Primăriei Constanţa se afla la volanul autoturismului care l-a proiectat pe bătrân pe asfalt, sub roţile unui microbuz

Un bătrân în vârstă de 66 de ani şi-a pierdut viaţa într-un mod cumplit, după ce a fost izbit violent de o Skoda, care l-a aruncat pe şosea, sub roţile unui microbuz. Şoferul care l-a pus la pământ este directorul executiv adjunct al Direcţiei Corp Control, din cadrul Primăriei Constanţa. Ancheta poliţiştilor de la Rutieră a stabilit că tragedia s-a produs din vina mortului, care a încercat să traverseze neregulamentar.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, cumplitul accident s-a produs week-end-ul trecut, în zona magazinului Elvila din Constanţa. Pensionarul Ion Duma s-a angajat în traversarea riscantă a drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost izbit în plin de un autoturism Skoda Octavia, înmatriculat B 89 EDP, condus de Dayan Fetislam, în vârstă de 32 de ani, din Constanţa, angajatul Primăriei.

daian_fetislam_masina_02.jpgDin impact, pietonul a fost propulsat pe carosabil şi a sfârşit sub roţile unui microbuz Iveco, înmatriculat B 73 SBU, condus de Ioan Roşu, de 65 ani, din Constanţa. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că şoferul maşinii a încercat să evite pietonul printr-o manevră disperată, iar conducătorul microbuzului, care circula în spate, nu a mai avut timp de reacţie. În urma impactului, bătrânul şi-a găsit sfârşitul pe şosea. Trupul său neînsufleţit a fost recuperat şi transportat la Morga Cimitirului Central, unde urmează să fie supus necropsierii. La faţa locului, echipajul SPR i-a testat pe cei doi conducători auto cu aparatul Drager şi au stabilit că niciunul dintre ei nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. După primele cercetări, s-a stabilit că accidentul s-a produs din vina pietonului, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, pe numele celor doi şoferi implicaţi fiind întocmite dosare de cercetare penală.

{mos_ri:Dayan Fetislam} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 14 Mar, 2010 17:37 Am fost amic cu mortul. Nu era pensionar, inca muncea si urma sa iasa la pensie anul acesta, chiar daca avea peste 60 de ani. Si culmea, lucra tot pentru primarie, si era printre cei mai buni electricieni din orasul asta. Daca v/ar fi auzit ca il faceti batran, ar fi fost vai de voi. in afara de asta, politistii au demarat o ancheta pentru a se stabili daca soferii sunt vinovati cu ceva, nu "s/a facut ancheta ptr ucidere din culpa". daca ai zis asta deja ai stabilit ca sunt vinovati si i-ai si condamnat. Iar dosarul penal se face numai daca procurorul crede ca sunt vinovati, iar in cazul de fata nici nu s-a ajuns la procuror. atentie la exprimare, daca nu te pricepi la chestii procedurale de genul asta mai bine lasa-l pe altul.
  • mazare drogatu 27 Oct, 2009 10:17 ce cauta frate toti tziganii in functii din astea importante /??? sa intelegem ca in psd romanii sint marginalizati >??
  • elena 27 Oct, 2009 09:24 e aberanta chestia cu dosarul penal. am fost acolo la cateva minute dupa accident. pietonul era exact pe mijlocul strazii. noapte afar. ce cauta acolo? in mijlocul campului? tragic, dar soferii n-au nici o vina.