Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curg amenzile Administratorul unui restaurant din Constanța, amendat cu 5.000 de lei. De ce a fost sancționat

ro

16 Jan, 2021 19:43 2275 Marime text
  • Administratorul unei societăți comerciale din municipiul Constanța a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020.
  • Mai multe persoaneau fost observate de polițiști în timp ce consumau băuturi alcoolice și jucau jocuri de societate în incinta unui restaurant din municipiul Constanța.
În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Secției 1 au observat mai multe persoane în timp ce consumau băuturi alcoolice și jucau jocuri de societate în incinta unui restaurant din municipiul Constanța.

Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020.


Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19., , a transmis Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvând al IPJ Constanța.

Amintim că, în cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, au observat două persoane în interiorul unei societăți comerciale (cafenea).

Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020.Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19., a transmis Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvând al IPJ Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii