Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cum s-a produs carambolul, din această noapte, de pe bulevardul Lăpușneanu. Doi șoferi băuți și un al treilea rănit

ro

19 Oct, 2019 10:39 2454 Marime text
Trei șoferi au fost implicați, vineri spre sâmbătă noapte, într-un carambol rutier soldat cu rănirea unuia dintre ei. Doi dintre șoferi, o femeie și un bărbat erau băuți.

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 01:35, un bărbat, de 62 de ani, refuzând a fi testat cu aparatul etilotest și, de asemenea, de a se supune recoltării probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, a condus o autoutilitara, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, dinspre Casa de Cultură către Dacia şi, ajungând la intersecţia cu strada Portiţei, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism, condus de o femeie, de 32 de ani, care în urma coliziunii a fost proiectată către înainte într-un alt autoturism, condus de o femeie, de 38 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambele autoturisme erau oprite la semafor.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celei de a doua conducătoare auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și: Carambol rutier, în această noapte, în Constanţa. O victimă. Cum s-a produs accidentul. Ce spun martorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii