Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-a petrecut evenimentul rutier petrecut din direcția Tulcea- Constanța. Patru persoane, dintre care doi copii, au fost răniți

ro

28 Jun, 2022 20:29 1511 Marime text
 
Imagine de la eveniment, foto: IPJ Tulcea
 În după-amiaza zilei de 28 Iunie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 E 87.


Din primele cercetări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția localității Tulcea către Constanța, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto care circula pe același sens de mers.
 

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani, a intrat pe sensul opus de mers, lovind un alt autoturism care se afla în circulație.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 4 persoane (conducătorul auto în vârstă de 43 de ani și alți 3 pasageri din același auto)., transmite IPJ Tulcea. 


Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.


În cauză, a fost întocmit dosar penal.


În continuare, polițiștii efectuează verificări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii