Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu poliţia pe urmele ei Telenovela dispariţiei unei gimnaste

ro

03 Oct, 2012 01:00 3811 Marime text
gimnasta.jpgGimnasta Vanessa Caroline Culeafă, în vârstă de 14 ani, a pus pe jar poliţia după ce a dispărut de la domiciliul tatălui ei. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Minora fugise la mama sa.

Poliţia a fost sesizată pe data de 1 octombrie despre dispariţia minorei Vanessa Caroline Culeafă. Aşa cum se obişnuieşte, s-a trimis un comunicat de presă cu semnalmentele copilei. Oricine o vedea era rugat să anunţe la Secţia 2 de Poliţie. Fata plecase la o prietenă pe 29 septembrie şi nu a mai ajuns acasă la tatăl său, Sandu Culeafă, fost fotbalist al Farului. Minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni trei sferturi, tricou de culoare verde şi pantofi de culoare albastră.

Mister elucidat

gimnasta_gimnasta_2.jpgSpre seară, misterul a fost elucidat: Vanessa nu a dispărut, ci a fugit la mama ei. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Gelu Manolescu, părinţii fetei sunt despărţiţi şi Vanessa a refuzat să locuiască cu concubina tatălui ei. „Minora nu se înţelegea bine cu concubina tatălui său şi nu a mai dorit să locuiască împreună cu ei. Când aceasta a văzut că fata nu s-a întors acasă de la prietena ei a anunţat imediat poliţia", a spus Gelu Manolescu.

Părinţii Vanessei sunt despărţiţi şi ea a fost dată în îngrijire, prin hotărâre judecătorească, tatălui. Numai că mama fetei nu s-a gândit să-l anunţe pe fostul soţ de faptul că fiica lor se află la ea.

Văzută la competiţii sportive

În cele câteva zile de la momentul dispariţiei şi până când s-a rezolvat misterul, fata nu s-a ascuns în casă. Ba chiar a mers şi la competiţii sportive.

Cristiana Spânu, fosta ei antrenoare de gimnastică aerobică, a spus că duminică, pe 30 septembrie, o fostă colegă de la gimnastică aerobică a văzut-o pe Vanessa Caroline la Casa de Cultură, unde venise să urmărească întrecerile Campionatului Naţional şi ale Cupei Farul.

Primii paşi din carieră

Vanessa Caroline a început să practice gimnastica ritmică la CSS1 Constanţa, după care, pe la 9-10 ani, a trecut la gimnastică aerobică, reprezentând, cu dublă legitimare, CSS1 şi CS Farul Constanţa. De un an a renunţat însă la aerobică, întrucât nu făcea faţă nivelului ridicat. Apoi a făcut balet la Liceul de Artă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CE TARE !!!!! 02 Oct, 2012 22:52 CELE MAI TARI HOTARARI SI CEI MAI BUNI JUDECATORI SUNT ALECOPIILOR SI SUNT COPIII.BRAVO FETITO,AI FACUT CUM A CREZUT SUFLETELUL TAU MAI BINE !